Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Midden-Delfland in Beeld 2021

Midden-Delfland in Beeld 2021

10 januari 2022. Evenals 2020 werd ook het jaar 2021 gedomineerd door corona. De nieuwe deltavariant van dit virus zorgde dat er tot eind juni veel beperkingen waren. Toen konden gedurende een paar maanden veel activiteiten wel doorgaan (behalve grote evenementen). Vanaf begin oktober stak corona zijn kop weer op en steeg het aantal besmettingen, en niet lang daarna het aantal ziekenhuisopnames. Bovendien werd een nieuwe omikronvariant in Zuid Afrika ontdekt, die zich razendsnel over de wereld verspreidde. Het kon dus haast niet uitblijven: vanaf eind november kwamen er weer allerlei beperkingen, die uiteindelijk leidden tot een lockdown: scholen een week eerder met kerstvakantie en niet-essentiële winkels dicht. Zo begon 2022.

Bekijk de website wat er wel gebeurde in Midden-Delfland in Jaar 2021. Hieronder een selectie van de foto's uit afgelopen jaren.

Midden-Delfland in beeld in vorige jaren

Midden-Delfland moet je Beleven

Beleef Midden-Delfland thuis op de bank met website beleef.middendelfland.net. Er zijn wandel- en fiets- en vaarroutes in en om het Midden-Delfland gebied die virtueel beleefd kunnen worden. Daarnaast kun je een eigen route intekenen langs de mooiste plekken, en die route vervolgens virtueel beleven. De website bevat inmiddels ruim 1000 locaties en specials en bijna 4000 foto's. Een keuze uit diverse categorieën is mogelijk en er is een zoekscherm. Geniet er van!

=> Originele pagina.
Midden-Delfland Nieuws
23 maart: Cadeau voor Pijnacker-Nootdorp: Walnotenboom symboliseert goede samenwerking gemeente Pijnacker-Nootdorp en Staatsbosbeheer
8 maart: Plonie van den Ende - Smalfilm flitsen uit Den Hoorn ZH 1965-1983
2 maart: Rijswijk, de Midden-Delfland Vereniging komt 13 maart naar je toe!
27 februari: Start weidevogelbroedseizoen en excursies
20 februari: Expositie Nationaal Sleepvaart Museum Maassluis: 'Bouwen voor het Buitenland'
18 februari: Carnavalsoptocht in 't Bukkersgat (De Lier) - Ut Tochie
15 februari: Nieuwe windas langs de Vlaardingsevaart bij de Zonnehoeve in Vlaardingen
12 februari: Midden-Delfland Halve Marathon, de 17de editie

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina