Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
'Night at the Bridge': opbouwdag drie met de laatste puntjes - 17 juni 2022
=> Originele pagina.

Night at the Bridge: een prachtig jubileumfeest met een koninklijk tintje

18 juni 2022. Langzaam voeren de boten en sloepen binnen en vulden de tribunes zich. De boten met VIP-gasten kregen een ereplaats middenvoor het grote podium. Klokslag half negen begon het meezingspektakel bij de fraai verlichte Trambrug met 'The Greatest Showman', gespeeld door het harmonieorkest.

Tijdens de wisseling van harmonie naar jeugdorkest verraste burgemeester Rodenburg Caecilia en publiek met de mededeling dat hij namens Z.M. koning Willem Alexander de Koninklijke Erepenning wegens het 100-jarig bestaan mocht overhandigen en opspelden op het vaandel van de vereniging.


Overhandiging van de Koninklijke erepenning door burgemeester Arnoud Rodenburg aan voorzitter Mark Weber. Foto Arend van der Salm.


Volgens oude traditie werd de penning door de beschermheer aan het vaandel bevestigd. Foto Arend van der Salm.

Het concert van Caecilia Schipluiden, met het harmonieorkest o.l.v. Wim Gielesen, het jeugdorkest o.l.v. Bastiaan Kuijpers, slagwerkgroep DrumPack o.l.v. Ferry Vogelaar en koor o.l.v. Ester van Es, bestond uit populaire muziek waaronder filmmuziek, tophits en meezingers als Music, Mama Mia, Laat me, Kom van het dak af, Want het is zomer en Bloed Zweet en tranen. Het nummer You never walk alone was de afsluiter van dit bijzondere spektakel. Solo's werden gezongen door Esther van Es en Maurits Draaijer.


Nog een laatste instructie van dirigent Wim Gielesen kort voor aanvang van het concert.

Night at the bridge: de foto's


Overzicht van de concertlocatie bij de Trambrug en molen Korpershoek. Foto Adam Klugkist.


Een dubbel podium voor orkest, band en koor. Foto Adam Klugkist.


Jeugdorkest o.l.v. Bastiaan Kuijpers. Foto Adam Klugkist.


Zanger Maurits Draaijer. Foto Adam Klugkist.


Zangeres Ether van Es. Foto Pia van den Beuken.


DrumPack o.l.v. Ferry Vogelaar. Foto Adam Klugkist.


Het koor o.l.v. Ester van Es. Foto Pia van den Beuken.


Het harmonieorkest o.l.v. Wim Gielesen. Foto Sjaak van Houten.

Afterparty

De afterparty op het grasveld, met de band Last Decade uit Delft, duurde nog tot 01:00 uur. In Museum Het Tramstation is nog t/m september de expositie 100 jaar Caecilia Schipluiden te bezoeken.


'Night at the Bridge': opbouwdag drie met de laatste puntjes

17 juni 2022. Dag drie is om de laatste zaken te regelen, zoals meerpalen voor de VIP-schuiten, veel licht en geluid, bordjes met informatie, bar en toiletten. Jeugdorkest, harmonie, Drumpack en koor maakten voor het eerst kennis met het grote en hoge podium voor de molen. Morgenmiddag nog een doorlooprepetitie en om 20:30 uur gaat het spektakel van start met nog een extra feestelijk intermezzo.


'Night at the Bridge': opbouwdag twee van het festivalterrein

16 juni 2022. Het toverwoord van dag twee is 'pallets'. Na enig proberen werden hier prachtige statafels en luxueuze loungebanken van gemaakt. Ook het podium van de after-party-band bestaand deels uit pallets.


Paaltjes voor priklicht.


Statafel met gat voor de vuilnisbak.


Het resultaat; de laatste creatieve hand wordt nog gelegd.


Een loungebank voor de after-party.


'Night at the Bridge': opbouw van het festivalterrein

15 juni 2022. Het wordt spannend, zaterdag 18 juni! De weerverwachting is eigenlijk nog steeds fantastisch; wanneer de verwachte weersomslag op zondag komt... Duidelijk is dat het spektakelstuk van de 100-jarige muziekvereniging Caecilia Schipluiden bij de Trambrug en Molen Korpershoek gaat plaatsvinden. Na de eerste dag van de opbouw zijn de grote zaken klaar: podium en tribune. De komende dagen wordt het festivalterrein verder ingericht. Als je nog geen kaarten hebt, bestel ze dan snel on-line voor het te laat is!.; alternatief is bij Albert Heijn Schipluiden. Het is een prachtige afsluiting van de Midden-Delfland Dag 2022.


Het begin van het podium bij de molen is er.


Nog even wat zeilen plaatsen...


... getrokken vanaf de andere kant van de vaart.


En klaar is het podium!


Eind van de productieve dag; een moment van bezinning.


Ieder op zijn eigen manier.


We verwachten een volle tribune, veel boten in het water en een prachtig verlichte trambrug en molen.


'Night at the Bridge': 18 juni 2022 - Kaartverkoop is gestart!

1 juni 2022. Live muziek, een schitterend decor en spectaculaire muzikanten, koor en solisten! Dat is Night at the Bridge op het water bij de karakteristieke Trambrug en molen Korpershoek in Schipluiden. Kom jij ook kijken? Er zijn plekken op het water en op de tribune op de kade.

Je kunt kiezen uit verschillende tickets. Ervaar je het muziekfestival vanaf de tribune, of toch vanuit uw eigen bootje? Of pak je uit en neemt je plaats in één van de VIP-schuiten, inclusief drankjes en hapjes van lokale ondernemers? Alles kan! Met een tribuneplek zit je recht tegenover het podium. Komt je met uw eigen boot, dan kun je een ligplaats boeken op de Gaag. De ligplaatsen zijn onderverdeeld in kleine boten tot 5 personen en grote boten tot 15 personen.

Maakt je er echt een feest van? Neem dan plaats op onze VIP-schuiten. Je hebt zo de beste ligplaats (met het beste zicht), inclusief lokale versnaperingen.

Koop snel uw kaarten on-line, en beleef dit fantastische muziekfestival! Je kunt ook tickets (maar geen VIP-plaatsen) voor Night at the Bridge kopen bij onze hoofdsponsor Albert Heijn Schipluiden! Vraag ernaar aan de balie en ze liggen klaar!

28 juni 2022

Midden-Delfland Nieuws
29 mei: Sfeervolle eerste 'Dag van het kasteel' in de kasteeltuin van de Keenenburg
21 mei: Feestweek Vlaardingen 750 jaar stadsrechten
13 mei: Windas bij de Zonnehoeve officieel in gebruik genomen
10 mei: Dag van het kasteel, 29 mei Tweede Pinksterdag, kasteel Keenenburg in Schipluiden
29 april: Afzinkmoment Maasdeltatunnel van tunnelsegment Isabella afgebroken
29 april: Met Vockestaert de Boer op bij Hoeve Rust-hoff in de Aalkeetbuitenpolder
27 april: De drie dorpen van Midden-Delfland vierden Koningsdag op eigen wijze
19 april: Met Vockestaert de Boer op: Hoeve Rust-hoff, zaterdag 29 april

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina