Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Vernieuwde recreatiekaart Stilte naast de Stad - 1 december 2020
=> Originele pagina.

Vernieuwde recreatiekaart Stilte naast de Stad

1 december 2020. Iedereen die het Midden-Delflandgebied wil verkennen, kan op stap met een nieuwe recreatiekaart Stilte naast de Stad. De eerste versie van de kaart dateert uit 2002 en in 2016 volgde een update. Het werd dus tijd voor een nieuw jasje. Het is een prachtige kaart geworden, een gezamenlijk initiatief van de Midden-Delfland Vereniging en ANV Vockestaert.

Informatieve streekkaart

Hebt u trek in een heerlijk product uit de streek of wilt u de boer op? Zin een terrasje voor een hapje of drankje met uitzicht over de polders? Logeren, kamperen of een mooie vaartocht maken? Het is allemaal mogelijk in Midden-Delfland! Ondernemers in het Midden-Delflandgebied zetten hun bedrijf letterlijk op de kaart. Bovendien zijn alle fietsknooppunten opgenomen en is de tekst gedeeltelijk in het Engels.

Fotowedstrijd

Eind vorig jaar is een fotowedstrijd uitgeschreven voor kinderen tussen 10 en 12 jaar oud over ‘jouw’ Midden-Delfland. De winnende foto, gemaakt door Roos Dijkshoorn uit Maasland, en de beste foto’s van andere fotografen zijn op de kaart opgenomen.

Gratis verkrijgbaar

Wilt u als ondernemer of bezoeker van het gebied de kaart ontvangen? Ze zijn gratis en op afspraak af te halen bij Vockestaert (info@vockestaert.nl, 015-3807112 of de Midden-Delfland Vereniging (secretariaat@middendelflandvereniging.nl, 06-42105407,). De kaart is binnenkort ook te downloaden via Vockestaert of de Midden-Delfland Vereniging en verkrijgbaar via de webshop van de Midden-Delfland Vereniging. En natuurlijk zijn ze gratis verkrijgbaar bij alle deelnemende ondernemers, (andere) toeristische punten en VVV’s.

De recreatiekaart is tot stand gekomen door samenwerking met PUUUR Midden-Delfland en met een financiële bijdrage van beheerstichting Loswal “De Bonnen” en Fonds Schiedam Vlaardingen e.o..

01 december 2020

Midden-Delfland Nieuws
21 mei: Feestweek Vlaardingen 750 jaar stadsrechten
13 mei: Windas bij de Zonnehoeve officieel in gebruik genomen
10 mei: Dag van het kasteel, 29 mei Tweede Pinksterdag, kasteel Keenenburg in Schipluiden
29 april: Afzinkmoment Maasdeltatunnel van tunnelsegment Isabella afgebroken
29 april: Met Vockestaert de Boer op bij Hoeve Rust-hoff in de Aalkeetbuitenpolder
27 april: De drie dorpen van Midden-Delfland vierden Koningsdag op eigen wijze
19 april: Met Vockestaert de Boer op: Hoeve Rust-hoff, zaterdag 29 april
17 april: Vroege Vogelexcursie Kraaiennest

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina