Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Midden-Delfland in Beeld 2016
=> Originele pagina.

Midden-Delfland in Beeld 2016

25 februari 2017. Ook dit jaar heb ik weer een selectie gemaakt van mijn vele foto's die ik bij de verschillende evenementen of gewoon onderweg maakte. Zij geven een indruk van het gevarieerde Midden-Delfland gebied en de omgeving. De fotoalbums kunnen op alle media worden bekeken, zoals PC/Mac, tablet en smartphone. 

Bijzondere evenementen waren dit jaar onder meer Boerol, twee Midden-Delfland Dagen, de laatste Drekrees, het Varend Corso en de trekkertrek. In de regio waren er Taptoe Delft, de Furieade en de Brandersfeesten. De nieuwe snelweg A4 tussen Delft en Schiedam bleek buitengewoon succesvol te zijn, met als gevolg... files! Mijn jaarlijkse zogenaamde 'beste' foto's staan weer in drie categorieën: activiteiten, landschap en natuur, voor iedereen te bekijken. Klik op een plaatje hieronder om de bijbehorende fotopresentatie te starten. Ook de albums van vorige jaren blijven beschikbaar. Veel plezier! Henk Groenendaal. Zie ook het colofon voor gebruik van de foto's.

Midden-Delfland moet je beleven

Beleef Midden-Delfland thuis op de bank met website beleef.mooidichtbij.nl. Er zijn wandel- en fiets- en vaarroutes in en om het Midden-Delfland gebied die virtueel beleefd kunnen worden. Daarnaast kun je een eigen route intekenen langs de mooiste plekken, en die route vervolgens virtueel beleven. Ook individuele locaties kunnen worden bekeken. Een keuze uit diverse categorieën is mogelijk en er is een zoekscherm. Geniet er van!

26 januari 2017

Midden-Delfland Nieuws
21 mei: Feestweek Vlaardingen 750 jaar stadsrechten
13 mei: Windas bij de Zonnehoeve officieel in gebruik genomen
10 mei: Dag van het kasteel, 29 mei Tweede Pinksterdag, kasteel Keenenburg in Schipluiden
29 april: Afzinkmoment Maasdeltatunnel van tunnelsegment Isabella afgebroken
29 april: Met Vockestaert de Boer op bij Hoeve Rust-hoff in de Aalkeetbuitenpolder
27 april: De drie dorpen van Midden-Delfland vierden Koningsdag op eigen wijze
19 april: Met Vockestaert de Boer op: Hoeve Rust-hoff, zaterdag 29 april
17 april: Vroege Vogelexcursie Kraaiennest

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina