Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Midden-Delfland in Beeld 2013
=> Originele pagina.

Midden-Delfland in Beeld 2013

15 februari 2014. Het Midden-Delfland gebied is elke dag weer anders. Ook heeft elk seizoen zijn eigen kleuren en het gevarieerde Hollandse weer zorgt vaak voor onverwachte beelden. De behoorlijk diverse natuur biedt ook de nodige mogelijkheden voor unieke foto's. Daarnaast vormen de ontwikkelingen in de infrastructuur en de dorpskernen een dankbare bron. In drie fotoalbums wordt het jaar 2013 in Midden-Delfland in Beeld gebracht. De fotoalbums kunnen op diverse media worden bekeken, zoals PC/Mac, tablet en smartphone. Een groot scherm maakt natuurlijk wel meer indruk.

Een jaar fotograferen in het gebied levert al gauw enkele tienduizenden foto's op. Elk jaar maak ik een keuze van de 'beste' foto's in een drietal categorieën: landschap, natuur en activiteiten, die ik met plezier deel met belangstellenden. Klik op een plaatje om de bijbehorende fotopresentatie te starten. De albums van vorige jaren zijn ook beschikbaar. Veel plezier! Henk Groenendaal. Zie ook het colofon voor gebruik van de foto's.

Activiteiten

2009

2010

2011

2012

Landschap

2009

2010

2011

2012

Natuur

2009

2010

2011

2012

Meer beleven?

Dat kan met een groeiend aantal routes op de nieuwe website beleef.mooidichtbij.nl. Op dit moment zijn er wandel- en fietsroutes in en om het Midden-Delfland gebied die virtueel beleefd kunnen worden. Daarnaast kun je een eigen route intekenen langs jouw mooiste plekken, en die route vervolgens virtueel beleven. Ook individuele locaties kunnen worden bekeken. Een keuze uit diverse categorieën is mogelijk en er is een zoekscherm. Geniet er van!

18 januari 2015

Midden-Delfland Nieuws
23 maart: Cadeau voor Pijnacker-Nootdorp: Walnotenboom symboliseert goede samenwerking gemeente Pijnacker-Nootdorp en Staatsbosbeheer
8 maart: Plonie van den Ende - Smalfilm flitsen uit Den Hoorn ZH 1965-1983
2 maart: Rijswijk, de Midden-Delfland Vereniging komt 13 maart naar je toe!
27 februari: Start weidevogelbroedseizoen en excursies
20 februari: Expositie Nationaal Sleepvaart Museum Maassluis: 'Bouwen voor het Buitenland'
18 februari: Carnavalsoptocht in 't Bukkersgat (De Lier) - Ut Tochie
15 februari: Nieuwe windas langs de Vlaardingsevaart bij de Zonnehoeve in Vlaardingen
12 februari: Midden-Delfland Halve Marathon, de 17de editie

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina