Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Maassluis Vol-Koren
=> Originele pagina.

Tiende Maassluis Vol-Koren met Lee Towers

1 augustus 2014. Tien jaar Maassluis Vol-Koren en 400 jaar Maassluis komen samen op het parkeerplaats achter de Nieuwstraat in het centrum van Maassluis. Dit is de slotact als het Varend Corso is neergestreken langs de Noordvliet in Maasland en Maassluis. Deelnemende koren waren het Smartlappenkoor Hoekse Tranentrekkers uit Hoek van Holland, de Vlaardingse Smarties en Waterwegkoor Maassluis. Het voltallige publiek bleef aanwezig tot aan het optreden van Lee Towers, die met enkele karakteristieke songs (en enkele grapjes om wellicht wat tijd te vullen) het publiek amuseerde. Meer op Maassluis Vol-Koren.

Al in 2004 was er een samenzang met 'Summersongs' o.l.v. Alphons de Wit bij de Maaslandse Dam. Ook in 2005 werd er flink meegezongen bij de Oude Veiling in Maasland, met daarna een vervolg op de Markt in Maassluis. De samenzang bij het eindpunt van het Varend Corso hield op en werd volledig verplaatst naar het centrum van Maassluis. Het spektakel groeide uit tot een avondvullend programma met een volle markt, groot podium met licht en geluidsversterking, en hapjes en drankjes. Ook dit jaar was het een prachtig spektakel met als afsluitende artiest Lee Towers. Mede door het zwoele weer bleef het nog lang gezellig.

02 augustus 2014

Midden-Delfland Nieuws
23 maart: Cadeau voor Pijnacker-Nootdorp: Walnotenboom symboliseert goede samenwerking gemeente Pijnacker-Nootdorp en Staatsbosbeheer
8 maart: Plonie van den Ende - Smalfilm flitsen uit Den Hoorn ZH 1965-1983
2 maart: Rijswijk, de Midden-Delfland Vereniging komt 13 maart naar je toe!
27 februari: Start weidevogelbroedseizoen en excursies
20 februari: Expositie Nationaal Sleepvaart Museum Maassluis: 'Bouwen voor het Buitenland'
18 februari: Carnavalsoptocht in 't Bukkersgat (De Lier) - Ut Tochie
15 februari: Nieuwe windas langs de Vlaardingsevaart bij de Zonnehoeve in Vlaardingen
12 februari: Midden-Delfland Halve Marathon, de 17de editie

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina