Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
De nieuwe Recreatiekrant Westland/Midden-Delfland is er! - 2 april 2012
=> Originele pagina.

De nieuwe Recreatiekrant Westland/Midden-Delfland is er!

Westland en Midden-Delfland hebben het hele jaar door veel te bieden op het gebied van evenementen en activiteiten. Om het grote aanbod overzichtelijk in kaart te brengen, geeft VVV Westland/Midden-Delfland jaarlijks de Evenementen- & Recreatiekrant uit. Dit jaar verschijnt de krant voor het eerst niet alleen in gedrukte versie, maar ook in digitale vorm! Op maandag 2 april werd de nieuwe Recreatiekrant officieel gepresenteerd. Rob Baan, directeur Koppert Cress, ambassadeur van het gebied én schrijver van het voorwoord van de krant, had de eer om als eerste door de digitale pagina's te bladeren.

Digitale uitgave

Door de uitgave van de digitale versie maakt VVV Westland/Midden-Delfland de Recreatiekrant 2012-2013 toegankelijk voor een nóg groter publiek en altijd en overal beschikbaar. Vanaf de eerste week van april is de krant o.a. digitaal beschikbaar op www.vvvwestland.nl. Ook is het vanaf dat moment mogelijk de krant via diverse websites gratis aan te bieden of per mail te versturen. Natuurlijk zal de gedrukte versie zoals u gewend bent ook huis-aan-huis verspreid worden in de gemeenten Westland en Midden-Delfland en verkrijgbaar zijn op verschillende strategische punten in en om het gebied zoals de gemeentehuizen, VVV's, accommodaties en andere toeristisch-recreatieve locaties. Lees de digitale Recreatiekrant hier!!!

Inhoud

In de krant vindt u vanzelfsprekend alle evenementen voor het seizoen 2012-2013. Van de grootschalige evenementen als het Varend Corso en de Nationale Zomerbloemententoonstelling tot de wat kleinere activiteiten als exposities en excursies. Naast de uitgebreide evenementenkalender vindt u ook alle andere toeristisch-recreatieve mogelijkheden terug in de krant. In van A tot Z bijvoorbeeld. Hierin vindt u een overzicht van alle praktische informatie van bibliotheken tot zwembaden en van musea tot openluchtrecreatieterreinen.

Kortom: u mag de nieuwe Evenementen- en recreatiekrant niet missen!

Bron: Persbericht 2 april 2012

09 december 2013

Midden-Delfland Nieuws
5 juni: Activiteiten en programma Midden-Delfland Dag 17 juni 2023
29 mei: Sfeervolle eerste 'Dag van het kasteel' in de kasteeltuin van de Keenenburg
21 mei: Feestweek Vlaardingen 750 jaar stadsrechten
13 mei: Windas bij de Zonnehoeve officieel in gebruik genomen
10 mei: Dag van het kasteel, 29 mei Tweede Pinksterdag, kasteel Keenenburg in Schipluiden
29 april: Afzinkmoment Maasdeltatunnel van tunnelsegment Isabella afgebroken
29 april: Met Vockestaert de Boer op bij Hoeve Rust-hoff in de Aalkeetbuitenpolder
27 april: De drie dorpen van Midden-Delfland vierden Koningsdag op eigen wijze

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina