Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
22 september: Picknick in de Polder
=> Originele pagina.

22 september: Picknick in de Polder

Op zaterdag 22 september organiseert de Midden-Delfland Vereniging een gezellige picknick van 11.00-15.00 uur midden in de polder langs de Vlaardingse Kade in Schipluiden.

De Midden-Delfland Vereniging bestaat 35 jaar en wil dit samen met u in de natuur van Midden-Delfland vieren. U kunt u uw picknickkleed uitvouwen en uw eigen mand met lekkernijen uitspreiden, terwijl tegen de achtergrond vrolijke muzikale klanken te horen zijn en een levendige theatervoorstelling te zien is. Kinderen kunnen kijken naar een poppenkastvoorstelling en tussen de picknickplek en de molen in Schipluiden vaart een boot naar een grappige molenvoorstelling. Bovendien kunt u meedoen met het kampioenschap Reuzenmikado!

Vanuit Maassluis en Den Hoorn vaart om 10.30 uur een boot waarvoor u zich kunt aanmelden vóór 15 september bij info@middendelflandvereniging.nl. Om 15.00 uur varen de boten weer naar het startpunt terug. Deze boottochten zijn gratis voor leden van de Midden-Delfland Vereniging. Niet-leden betalen € 5,-- en kinderen € 2.50 voor een retourtocht. Lid worden kan ook aan boord!

Ook kunt u met de fiets, kano of te voet komen. Zo kunt u om 10.30 uur gratis meefietsen met een gids vanuit Vlaardingen (Markt), Wateringen (Bonte Haas) en Schipluiden (Zwetheul). Graag wel aanmelden via info@middendelflandvereniging.nl

Wandelen met een gids naar de picknickplek is mogelijk om 10.30 uur vanaf de sportvelden aan de Tiendweg in Schipluiden en vanaf café Vlietzicht langs de Vlaardingse Vaart in Vlaardingen. Ook hier graag van tevoren aanmelden.

Er bestaat een mogelijkheid om tot 15 september via info@middendelflandvereniging.nl een knapzak van tevoren te bestellen. Koffie, thee, limonade, taart en boerenijs is in ieder geval aanwezig.

Voor meer informatie: www.middendelflandvereniging.nl; Tot 22 september bij de Picknick in de Polder

Bron: Persbericht Midden-Delfland Vereniging 31 augustus 2012

09 december 2013

Midden-Delfland Nieuws
5 juni: Activiteiten en programma Midden-Delfland Dag 17 juni 2023
29 mei: Sfeervolle eerste 'Dag van het kasteel' in de kasteeltuin van de Keenenburg
21 mei: Feestweek Vlaardingen 750 jaar stadsrechten
13 mei: Windas bij de Zonnehoeve officieel in gebruik genomen
10 mei: Dag van het kasteel, 29 mei Tweede Pinksterdag, kasteel Keenenburg in Schipluiden
29 april: Afzinkmoment Maasdeltatunnel van tunnelsegment Isabella afgebroken
29 april: Met Vockestaert de Boer op bij Hoeve Rust-hoff in de Aalkeetbuitenpolder
27 april: De drie dorpen van Midden-Delfland vierden Koningsdag op eigen wijze

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina