Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Wollebrandconcert 2009 - 18 september 2009
=> Originele pagina.

Wollebrandconcert 2009 - Klassieke muziek onder de blote hemel

Vrijdagavond 18 september kunnen liefhebbers van klassieke muziek voor het vierde achtereenvolgende jaar genieten van een gratis openluchtconcert op recreatieterrein de Wollebrand te Honselersdijk.
Op een groot drijvend podium zullen diverse uitvoerende artiesten een rijk geschakeerd programma brengen voor het publiek, dat hiervan in ongedwongen sfeer op de oever kan genieten. Daarmee zet Dario Fo, ondernemers in de kunst, de traditie voort van een gezellige muzikale nazomeravond aan de Wollebrand, onder het motto "Klassieke muziek onder de blote hemel".

Romantiek

Voor het concert 2009 is als thema gekozen 'Romantische muziek', met ondermeer fragmenten uit Die Jahreszeiten van Joseph Haydn. Het programma wordt uitgevoerd door een aantal koren - het Poeldijkse koor Deo Sacrum, Het Westlands Mannenkoor en het Dario Fo-koor - samen met jonge solisten van Theaterschool Koperen Kees. Verder zijn er muzikale bijdragen van pianist Martin van Broekhoven en het ensemble Passe-Partout.

Onder de blote hemel

Ook dit jaar zullen bezoekers, romantisch gezeten aan de waterkant van de Wollebrand, weer volop kunnen genieten van prachtige muziek. Gezien het jaargetijde is het geen overbodige luxe een plaid, warme trui en misschien ook een parapluutje mee te nemen. En om er helemaal een geslaagde avond van te maken kan men gerust een picknickmandje en een klapstoeltje meenemen naar het terrein. Consumpties zijn ook ter plekke te verkrijgen.

Vrije toegang

De locatie waar het concert plaatsvindt is Recreatiegebied de Wollebrand, Broekpolderlaan 10, 2675 LJ Honselersdijk. De aanvang is 20.00 uur.
De toegang is gratis en na afloop van het concert gaat de pet rond.
Nadere informatie is te verkrijgen bij Dario Fo, ondernemers in de kunst, Voorstraat 88, 2685 EP, Poeldijk, tel. 0174-244455 of via info@dariofo.nl 

Bron: Persbericht Dario Fo 4 september

 

Midden-Delfland Nieuws
5 juni: Activiteiten en programma Midden-Delfland Dag 17 juni 2023
29 mei: Sfeervolle eerste 'Dag van het kasteel' in de kasteeltuin van de Keenenburg
21 mei: Feestweek Vlaardingen 750 jaar stadsrechten
13 mei: Windas bij de Zonnehoeve officieel in gebruik genomen
10 mei: Dag van het kasteel, 29 mei Tweede Pinksterdag, kasteel Keenenburg in Schipluiden
29 april: Afzinkmoment Maasdeltatunnel van tunnelsegment Isabella afgebroken
29 april: Met Vockestaert de Boer op bij Hoeve Rust-hoff in de Aalkeetbuitenpolder
27 april: De drie dorpen van Midden-Delfland vierden Koningsdag op eigen wijze

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina