Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Boksproject E25
=> Originele pagina.

Kennismakingsavond 'Boksproject'

Op donderdag 10 september kan de jeugd vanaf 14 jaar onder deskundige begeleiding van Arie en John Verkade kennis maken met het `boksproject`. Het boksproject wordt georganiseerd in het kader van de Breedtesportimpuls, een subsidieregeling van het ministerie van VWS om onder andere het plaatselijke sportaanbod te versterken.

Iedereen is welkom van 19.30 - 22.00 uur in de gymzaal aan de Heenweg 126. 

Arie Verkade vertelt dat zowel de jeugd als de ouders kennis kunnen maken met de leuke en leerzame bokslessen. Ook is er de mogelijkheid om met elkaar te sparren. Bezoekers kunnen een kijkje nemen om te zien hoe de wekelijkse bokslessen er aan toe gaan. Bokshandschoenen en andere materialen zijn aanwezig. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

De wekelijkse bokstrainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond van 19.30 - 21.00 uur in de gymzaal aan de Heenweg. De trainingen beginnen met een warming-up op muziek. Daarna komen diverse bokstechnieken aan bod en wordt afgesloten met een cooling down. Uiteraard wordt er serieus getraind maar wel in een gezellige sfeer. De gemeente werkt in dit project samen met het jeugd- en jongerenwerk van Welzijn e25. Indien je bent doorverwezen via het jeugd- en jongerenwerk betaal je € 5,00 per maand. Kom je op eigen initiatief dan kun je een strippenkaart kopen van € 20,00 voor 10 keer. Je kunt maximaal 2 strippenkaarten kopen. Daarna is het de bedoeling dat je doorstroomt naar een sportvereniging of sportschool. De kaartjes kun je kopen bij de begeleiding. Heb je zin om weer eens lekker te bewegen? Zoek je een uitdaging? Wil je op een positieve manier je energie kwijt? Bezoek dan de bokslessen voor jongeren.

Natuurlijk kun je informatie krijgen bij de jongerenwerker in jouw buurt of je kunt bellen naar de Gemeente Westland, Lia van Wijk telefoon 0174 - 67 21 63 (op maandag, dinsdag en donderdag en op vrijdagochtend).

Bron: Persbericht Welzijn E25, 28 augustus. 
Website: www.welzijne25.nl 

Midden-Delfland Nieuws
5 juni: Activiteiten en programma Midden-Delfland Dag 17 juni 2023
29 mei: Sfeervolle eerste 'Dag van het kasteel' in de kasteeltuin van de Keenenburg
21 mei: Feestweek Vlaardingen 750 jaar stadsrechten
13 mei: Windas bij de Zonnehoeve officieel in gebruik genomen
10 mei: Dag van het kasteel, 29 mei Tweede Pinksterdag, kasteel Keenenburg in Schipluiden
29 april: Afzinkmoment Maasdeltatunnel van tunnelsegment Isabella afgebroken
29 april: Met Vockestaert de Boer op bij Hoeve Rust-hoff in de Aalkeetbuitenpolder
27 april: De drie dorpen van Midden-Delfland vierden Koningsdag op eigen wijze

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina