Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Midden-Delfland Dag zaterdag 21 juni 2008
=> Originele pagina.

Midden-Delfland Dag zaterdag 21 juni 2008
'De wereld van Midden-Delfland'

21 mei 2008. Wie Midden-Delfland binnenrijdt vanuit de steden heeft vaak de sensatie een 'andere wereld' binnen te komen. Vanuit een wereld vol drukte, bebouwing en haast, opent zich 'de wereld van Midden-Delfland', een gebied waar de seizoenen het leven bepalen, onthaasting zich afwisselt met dag-en-nacht buiten werken, waar de koeien traag herkauwen en de wind de bomen streelt.

Midden-Delfland zal spoedig vol hangen met posters die de Midden-Delfland Dag 21 juni 2008 aankondigen. Het prachtige programmaboekje, boordevol met activiteiten, is (binnenkort) op veel plaatsen, zoals supermarkten, verkrijgbaar. Klik hier voor een digitale (PDF) versie van het boekje.

Midden-Delfland is trots op haar wereld en heeft inmiddels allang begrepen dat deze wereld niet langer een achtergebleven stukje Randstad is, maar een oase waar meer dan een miljoen mensen in de omliggende steden soms naar kunnen verlangen. 

 

Tweede lustrum

Het boerenleven, natuur en open landschap staan tijdens de 10e Midden-Delfland Dag weer centraal. Vele agrarische bedrijven openen hun deuren voor een bezoek of rondleiding en streekproducten kunnen worden geproefd en gekocht. Voor kinderen zijn er vele activiteiten zoals vlotje varen, panna voetbal, (kunst)koe melken, een ritje in de huifkar. Bedrijven en organisaties presenteren zich op verschillende braderie├źn. Ook is er tijdens de dag aandacht voor kunst; van een exposities tot concerten.

 

Zomerkoningin

Om 10.00 uur wordt de dag geopend bij de Karperhoeve in Zuidbuurt door de Zomerkoningin die, samen met acteurs en muzikanten met een traditioneel wagenspel, de zomer komt brengen. Een speciaal uitgezette fietsroute voert u langs de activiteiten en opengestelde bedrijven, een routekaart is vanaf 10.00 uur verkrijgbaar op 8 startpunten in het gebied.

Voor meer informatie: www.middendelflandvereniging.nl 

Foto's Henk Groenendaal
Midden-Delfland Nieuws
5 juni: Activiteiten en programma Midden-Delfland Dag 17 juni 2023
29 mei: Sfeervolle eerste 'Dag van het kasteel' in de kasteeltuin van de Keenenburg
21 mei: Feestweek Vlaardingen 750 jaar stadsrechten
13 mei: Windas bij de Zonnehoeve officieel in gebruik genomen
10 mei: Dag van het kasteel, 29 mei Tweede Pinksterdag, kasteel Keenenburg in Schipluiden
29 april: Afzinkmoment Maasdeltatunnel van tunnelsegment Isabella afgebroken
29 april: Met Vockestaert de Boer op bij Hoeve Rust-hoff in de Aalkeetbuitenpolder
27 april: De drie dorpen van Midden-Delfland vierden Koningsdag op eigen wijze
´╗┐
Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina