Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Midden - in het - Delfland lancering website - 26 januari 2008
=> Originele pagina.

Midden - in het - Delfland lancering

Op 26 januari werd de nieuwe website gelanceerd die de activiteiten van tien ondernemers van kleinschalige bedrijven die werkzaam zijn in het gebied op de kaart moet gaan zetten. De bedoeling is vooral om de inwoners van de omliggende gemeenten te laten kennis maken met wat Midden-Delfland hen kan bieden. Bezoekers van de nieuwe website kunnen gericht gaan zoeken naar informatie, producten, arrangementen en activiteiten in Midden-Delfland. 

In de hooiberg van Hoeve Bouwlust werden de gasten ontvangen met koffie en thee en hadden de deelnemende organisaties elk een eigen presentatie opgesteld. De openingshandeling werd verricht door burgemeester Rodenburg. Op het grasland achter de boerderij stond een muur met gesloten deur opgesteld. Met een grote sleutel opende hij de deur naar het er achter liggende landschap van Midden-Delfland. Geproost werd er met een lekker druivendrankje. De website www.middeninhetdelfland.nl werd daarna geïntroduceerd door Peter Vermeulen (Verba). Na een klop op de digitale deur is het burgemeester Rodenburg die hoogst persoonlijk de bezoekers van de site verwelkomt. Hierna kan de bezoeker zelf zijn weg zoeken naar informatie.

De website Midden in het Delfland

De mooi opgebouwde website kenmerkt zich door de verschillende zoekmogelijkheden naar activiteiten, excursies, arrangementen, kinderfeestjes, horeca, overnachten en streekproducten. Veel arrangementen worden door meerdere organisaties ingevuld. Bij voorbeeld het 'Pontje Honingzoet', dat begint bij Hoeve Bouwlust. Op de tandem gaat het vervolgens naar Imkerij de Bijzaak waar een rondleiding wordt gegeven. De lunch wordt weer geserveerd op Bouwlust, waarna een leuk spelletje Boerengolf wordt gespeeld in de weilanden van de Dorppolder. Veel van de arrangementen kunnen overigens naar wens worden aangepast. Een overzichtelijke Google kaart geeft aan waar de deelnemende organisaties zich bevinden.

Met het aankomende toeristenseizoen voor de deur kunnen groepen, als bijvoorbeeld families en bedrijven, veel inspiratie opdoen met deze website en een prachtige dag organiseren in ons mooie Midden-Delfland gebied! Proost!

Midden-Delfland Nieuws
5 juni: Activiteiten en programma Midden-Delfland Dag 17 juni 2023
29 mei: Sfeervolle eerste 'Dag van het kasteel' in de kasteeltuin van de Keenenburg
21 mei: Feestweek Vlaardingen 750 jaar stadsrechten
13 mei: Windas bij de Zonnehoeve officieel in gebruik genomen
10 mei: Dag van het kasteel, 29 mei Tweede Pinksterdag, kasteel Keenenburg in Schipluiden
29 april: Afzinkmoment Maasdeltatunnel van tunnelsegment Isabella afgebroken
29 april: Met Vockestaert de Boer op bij Hoeve Rust-hoff in de Aalkeetbuitenpolder
27 april: De drie dorpen van Midden-Delfland vierden Koningsdag op eigen wijze
´╗┐
Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina