Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
h'Eerlijk Delfland vlag aan Zuivelboerderij van Winden
=> Originele pagina.

h'Eerlijk Delfland vlag aan Zuivelboerderij van Winden

9 februari. Op de Zuivelboerderij van Van Winden aan de Gaagweg 36 te Schipluiden werd de 'eerste' vlag van de organisatie h'Eerlijk Delfland gepresenteerd door Mirjam Warnars!! Zij gaf een korte inleiding over het ontstaan en de doelstelling van de organisatie, waarna zij de eerste vlag overhandigde aan de familie Van Winden. Nadat Nelly en John poseerden met hun vlag kreeg hij een mooie plek naast de ingang van de winkel. 

De organisatie h'Eerlijk Delfland en hun vlag staan voor de productie, promotie en vermarkting van streekproducten van Delfland en omgeving en zal vanaf nu op meerdere plekken in de regio te zien zijn. Zuivelboerderij van Winden is de eerste winkel die sinds 2000 actief is in de gemeente Midden Delfland met streekproducten. Sindsdien hebben veel mensen de boerderij gevonden voor h’eerlijke melk, yoghurt, kwark, eieren en vele soorten eigengemaakte boerenkaas.

Ook hebben John en Nelly van Winden zich opengesteld voor de verkoop van producten van andere producenten uit het gebied. Zo is er een keur aan lekkernijen te vinden in hun boerenlandwinkel: Jam, Mosterd, Honing, Advokaat, Vruchtensappen, etc. Afhankelijk van het seizoen zijn er verse groenten en fruit te koop en is er informatie te vinden over agro-recreatieve activiteiten in de omgeving.


Minimarkt

Het publiek dat speciaal voor de onthulling naar de boerderij was gekomen kon natuurlijk de diverse streekproducten ook proeven (en kopen) op het mini-marktje dat in de warme zon was opgesteld. Ook kon op de boerderij rondgekeken worden. In de stallen liepen de imposante koeien op hun gemak wat rond of aten van het gras. Ondanks het schitterende weer mochten ze nog niet de wei in. 

Midden-Delfland Nieuws
5 juni: Activiteiten en programma Midden-Delfland Dag 17 juni 2023
29 mei: Sfeervolle eerste 'Dag van het kasteel' in de kasteeltuin van de Keenenburg
21 mei: Feestweek Vlaardingen 750 jaar stadsrechten
13 mei: Windas bij de Zonnehoeve officieel in gebruik genomen
10 mei: Dag van het kasteel, 29 mei Tweede Pinksterdag, kasteel Keenenburg in Schipluiden
29 april: Afzinkmoment Maasdeltatunnel van tunnelsegment Isabella afgebroken
29 april: Met Vockestaert de Boer op bij Hoeve Rust-hoff in de Aalkeetbuitenpolder
27 april: De drie dorpen van Midden-Delfland vierden Koningsdag op eigen wijze

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina