Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Natuurvereniging KNNV zoekt leden
=> Originele pagina.

Natuurvereniging KNNV zoekt leden

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afd. Regio Delft, dé natuurvereniging van Delfland, zoekt mensen die begaan zijn met en genieten van de natuur in de regio. 

De reden van deze oproep is dat op de KNNV een steeds groter beroep wordt gedaan door bijvoorbeeld organisaties als Hoogheemraadschap, Recreatieschap, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en gemeenten om onderzoek te doen naar de stand van de natuur en om advies en voorlichting te geven.
Geïnteresseerden worden uitgenodigd een e-mail te sturen aan afd.RegioDelft@knnv.nl met de mededeling: ik wil lid worden. Zij ontvangen dan informatie. Iedereen die voor 1 juni 2008 lid wordt van de KNNV krijgt als welkomstgeschenk gratis een boek met tekeningen van de kunstenaar Erik van Ommen.

Met name rond natuurbescherming wordt een steeds groter beroep op de KNNV gedaan. De KNNV zoekt dan ook mensen die hun handen uit de mouwen willen steken. De KNNV is een natuurvereniging waarvan de leden activiteiten organiseren rond alles wat de natuur te bieden heeft. Denk hierbij aan excursies, inventarisaties, studieavonden, wandelingen, cursussen, lezingen, kampeerweekenden, knotten, gierzwaluwen tellen en het overzetten van padden. Met de KNNV beleef je de natuur intenser. Gevoed door die inspiratie en kennis komt de KNNV op voor de belangen van de natuur.

De KNNV is een natuurvereniging die natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming hoog in het vaandel heeft staan . De KNNV afd. Regio Delft rekent de gemeenten Delft, Lansingerland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland, en de gebieden Sion, Wilhelminapark, Elsenburgerbos (Rijswijk) en Ypenburg (Den Haag) tot haar aandachtsgebied . Meer informatie is te vinden op de website: www.knnv.nl/afd.RegioDelft

Door (actief) lid te worden laat een ieder blijken dat de natuurvereniging KNNV op de goede weg is.

Midden-Delfland Nieuws
5 juni: Activiteiten en programma Midden-Delfland Dag 17 juni 2023
29 mei: Sfeervolle eerste 'Dag van het kasteel' in de kasteeltuin van de Keenenburg
21 mei: Feestweek Vlaardingen 750 jaar stadsrechten
13 mei: Windas bij de Zonnehoeve officieel in gebruik genomen
10 mei: Dag van het kasteel, 29 mei Tweede Pinksterdag, kasteel Keenenburg in Schipluiden
29 april: Afzinkmoment Maasdeltatunnel van tunnelsegment Isabella afgebroken
29 april: Met Vockestaert de Boer op bij Hoeve Rust-hoff in de Aalkeetbuitenpolder
27 april: De drie dorpen van Midden-Delfland vierden Koningsdag op eigen wijze

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina