Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Activiteiten in Midden-Delfland
27 mei, tijd: 19:00, plaats: Vlietlanden, Vlaardingen - Bijzondere vaartocht langs de Vlietlanden bij Vlaardingen. De Vlietlanden staan in bloei! Roze, wit en paars kleuren de hooilandjes in deze tijd van het jaar. Stap a.s. vrijdagavond 27 mei al aan boord van de ruime overdekte fluisterboot Andante en vaar met de gids van Natuurmonumenten door dit bijzondere, eeuwenoude natuurgebied.
28 mei, tijd: 20:00, plaats: Woudtse kerk, 't Woudt 25, 2636 HD 't Woudt - Avondconcert. Avondconcert met Klaartje van Veldhoven, sopraan en Wendy Roobol, sopraan, Nick Milne, viola da gamba, Arjen Verhage, luit. Programma: "London Calling" Theatermuziek van Henry Purcell
11 juni, tijd: , plaats: Sportpark, Tiendweg 2 Schipluiden - Schippop. Groen licht voor de editie 2022 van Schippop. Zie meer op de website van Schippop op https://schippop.nl/
15 juni, tijd: 20:00, plaats: Singelhof, Hofsingel 28 a/b Maasland - Ode aan het Landschap van Maasland. Ook benieuwd naar hoe onze omgeving er vroeger uitzag? Hoe onze voorouders duizend jaar geleden begonnen met de aanleg van dijken en de inrichting van het land? Maasland kan bogen op een uniek, eeuwenoud cultuurlandschap. De sporen van de vroegere ontginningen en de strijd tegen het water zijn nog overal zichtbaar. Maar" je ziet het pas, als je het weet! Lezing door Piet Houtenbos.
18 juni, tijd: , plaats: Drie locaties: Maasland, de Zwethzone en Rijswijk/Sion, Midden-Delfland - Midden-Delfland Dag. Dit jaar is iedereen welkom in Maasland, de Zwethzone en Rijswijk/Sion. De organisatoren broeden op een gevarieerd aanbod van activiteiten, met als thema Midden-Delfland een groen bewaard geheim. De Midden-Delfland Vereniging bestaat op vrijdag 18 maart precies 45 jaar. De oprichters staken in 1977 hun vinger op toen zich grote veranderingen in het gebied aandienden. Anno 2022 groeit en bloeit de vereniging (ca. 3100 leden).
18 juni, tijd: 20:30, plaats: Tegenover molen Korpershoek, Windrecht Schipluiden - Night at the Bridge. Zorg dat je zaterdag 18 juni 2022 in je agenda vrijhoudt! Op deze spectaculaire avond bij molen De Korpershoek geeft Caecilia, in samenwerking met het koor van Esther van Es en enkele solisten, een wervelende show bij een ondergaande zon. Inclusief festivalterrein en spectaculaire acts. Het belooft een nog nooit eerder vertoonde show te worden!
21 juni, tijd: 19:00, plaats: Vlietlanden, Vlaardingen - Bijzondere vaartocht langs de Vlietlanden bij Vlaardingen. De Vlietlanden staan in bloei! Roze, wit en paars kleuren de hooilandjes in deze tijd van het jaar. Stap a.s. vrijdagavond 27 mei al aan boord van de ruime overdekte fluisterboot Andante en vaar met de gids van Natuurmonumenten door dit bijzondere, eeuwenoude natuurgebied.
23 juni, tijd: , plaats: Westland, Delfland en Den Haag, Midden-Delfland - Varend Corso. Het bloemencorso trekt vanuit het Westland over het water door Westland, Schipluiden, Vlaardingen, Maassluis, Den Haag en Delft. Drie en een halve dag lang een varend lust voor het oog van de honderdduizenden toeschouwers die elk jaar op het corso afkomen. Bron: varendcorso.nl
=> Alle activiteiten...

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina