Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Activiteiten in Midden-Delfland
24 augustus, tijd: 10:00-14:00, plaats: het jeugdhuis, kasteellaan 11, 2636 HW Schipluiden - kringloopmarkt. kringloopmarkt Op zaterdag 24 augustus, is er een kringloopmarkt in Schipluiden. U kunt heerlijk rondsnuffelen tussen allerlei tweedehands spullen en boeken. De kringloopmarkt is van alle markten thuis. Er zijn heel veel gesorteerde boeken, leuk voor tijdens de vakantie, elektrische apparaten, fotolijsten, lampen, tassen, mandjes, kleine meubeltjes enz. Voor elk wat wils. Ook zijn er CD"s, Dvd"s, lp"s, reisspellen, strand en buitenspeelgoed. Misschien bent u op zoek naar een wasmand, meubeltjes voor de kleintjes, fietsstoeltje of een kinderstoel. Het is er allemaal. De markt wordt gehouden in het Jeugdhuis, Kasteellaan, 2636 HW in Schipluiden van 10.00 - 14.00 uur. De Kasteellaan kunt u vinden achter de AH, daar is ook gelegenheid om te parkeren. Deze markt is iedere 2e en 4e zaterdag van de maand. De opbrengst is voor het onderhoud van de dorpskerk! Voor meer informatie: toneijk@live.nl, tel. 06 47286290
25 augustus, tijd: 07:30-09:30, plaats: Federatie Broekpolder, Watersportweg 11, 3138 HD Vlaardingen - Federatie Broekpolder - Nazomerwandeling 2019. De Federatie Broekpolder organiseert wandelingen door het gebied onder leiding van ervaren gidsen. Zij vertellen u van alles over de ontwikkelingen, de natuur en de mogelijkheden. De wandelingen starten meestal bij de picknicktafels in het Klauterwoud (zie kaartje). De runderwandelingen starten op de Watersportweg ter hoogte van het Steurpad/ watersportvereniging de Bommeer. Honden mogen aangelijnd meelopen (met uitzondering van 10 februari, 20 april en 11 mei). U dient zich aan te melden op: broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl
28 augustus, tijd: 14:30-15:30, plaats: Bibliotheek Vlaardingen, Waalstraat 100, 3131 CS Vlaardingen - Bibliotheek Vlaardingen - Kidsvoorleesclub. De Kidsvoorleesclub is voor kinderen van 3 tot 7 jaar.
29 augustus, tijd: 20:00-21:00, plaats: Nieuwe Kerk Delft, Markt 80, 261GW Delft - Zomerserie concerten. Na de serie orgelconcerten een concert met het Aperto ensemble en Bas de Vroome - klavecimbel. Zij beginnen met de Orkestsuite 2 BWV 1067 van J S Bach (7 delen). vervolgens Prelude uit Cellosuite 2 in d-moll van Bach. Van Antonio Vivaldi het Concert in Re Maggiore " ll Gardellino" RV 428. De Hallenser Sonate 3 in h-moll van G F Handel en tot slot van Bach het Brandenburgs Condert 5 D-dur, BWV 1050. Het ensemble bestaat uit: Marjolein de Wit - fluit. Marieke de Bruijn - viool I, Mariëlle Ponsen - viool II, Laura van der Stoep - altviool, Roosmarij Cooiman - cello, Jeroen Rekké - contrabas
31 augustus, tijd: 13:00-16:30, plaats: Vijf locaties, Midden-Delfland - Dichter bij de Boerderij. Het poëziefestival in Midden-Delfland, een project van de Stichting Christelijk Onderwijs Delft e.o. (SCO Delft e.o.) in samenwerking met de Agrarische Natuurvereniging Vockestaert zal op zaterdag 31 augustus 2019 voor de vierde keer plaatsvinden. Op vijf unieke locaties, de kerk van "t Woudt en vier boerderijen met fraaie hooibergen in de omgeving van Den Hoorn en "t Woudt, dragen landelijk bekende dichters, Jaap Robben, Erik Jan Harmens, Radna Fabias en Vicky Francken voor uit eigen werk.
1 september, tijd: 14:00-16:00, plaats: Molen Aeolus, Kortedijk 16, 3134 HB Vlaardingen - ServiceTeam Vlaardingen - Buizengatwandeling. Op zondag 6 januari, zondag 5 mei en zondag 1 september organiseert ServiceTeam Vlaardingen een nieuwe stadswandeling. De Buizengatwandeling voert de wandelaars naar het achterste deel van de Vlaardingse haven, waar vroeger in de winter de haringschepen (buizen) werden geparkeerd. Rondom de haven was veel bedrijvigheid, en hoewel dat inmiddels allemaal verleden tijd is, is er nog veel te zien.
7 september, tijd: 20:00, plaats: Woudtse kerk, 't Woudt 25, 2636HD 't Woudt - Concert. Concert van Concerto Foscari met Claudius Kamp -blokfluiten & dulciaan, Paweł Miczka -viool, Fredrik Hildebrand -viola da gamba, Alon Sariel -luit. Programma: Rembrandt.
14 september, tijd: 13:00-17:00, plaats: Julianaplein in Den Hoorn, Julianaplein in Den Hoorn Den Hoorn - Montmartre in Den Hoorn. Montmartre in Den Hoorn. Het Koningin Julianaplein in Den Hoorn wordt omgetoverd in een heus Parijs" decor. Je waant je in de fameuze wijk Montmartre, waar het wemelt van de kunstenaars die hun werk à la minute staan te maken. Kom een kijkje nemen van 13.00 tot 17.00 uur en proef de sfeer van een heerlijke Franse middag op het plein onder de mooie platanen, compleet met lekkere franse wijnen en hapjes en muzikale omlijsting. Voor alle leeftijden een belevenis.
=> Alle activiteiten...
Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina