Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Activiteiten in Midden-Delfland
12 juli, tijd: , plaats: Vanaf Vitesse Delft, Midden-Delfland - Zomerwandeling tbv Villa Joep. In samenwerking met Vitesse Delft en Villa Joep organiseert Vockestaert een 4-seizoenenwandeling tbv de strijd tegen kinderkanker. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders. Het is mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). De wandelaars komen wederom langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert M-D om zowel te genieten van een drankje als om de kudde te bezoeken. Starten kan van 8.00 tot 12.00 uur vanuit het (vernieuwde) clubgebouw van Vitesse, Henk van Riessenlaan 2 te Delft. Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene.
16 juli, tijd: 19:30-20:30, plaats: Nieuwe Kerk, Markt 80, 2611GW Delft - Coronaconcerten. In deze windstille muziektijd zorgt de Stichting Kerkconcerten toch voor 2 concerten deze zomer in de Oude en de Nieuwe Kerk. Op donderdag 16 juli geeft Bas de Vroome op het mooie Bätzorgel van de Nieuwe Kerk een orgelconcert met oud-leerling Martien de Vos. Martien deed zijn Bachelor aan Codarts, Hogeschool voor de Kunsten en studeert dit jaar af aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Hij zal 2 werken spelen van zijn examenprogramma: de meesterlijke Toccata, Adagio en Fuga in C BWV 564 van Johann Sebastian Bach en een bewerking van de prachtige Sicilienne uit "Pelléas et Melisande" van Gabriel Fauré. Ook improviseert hij op een thema van Bas de Vroome. Bas de Vroome begeleidt deze avond de inmiddels in Delft bekende violiste Marijke Schaap in werken van Bach (Sonate in c-moll BWV 1017) en Schravesande (Elégie opus 5). Ook klinken er koraalbewerkingen van de Bachleerling Gottfried August Homilius. Het tweede concert is op donderdag 27 aug in de Nieuwe kerk
15 augustus, tijd: 13:00-15:30, plaats: Stedelijk Museum Schiedam, Hoogstraat 112, 3111 HL Schiedam - I draw Schiedam. Al tekenend Schiedam ontdekken met een stadstekenaar.
10 oktober, tijd: , plaats: Andreashoeve, Woudweg Schiedam - Boerenoogstfeest. Op 10 oktober 2020 zal wederom het Boerenoogstfeest plaatsvinden op de Adrianushoeve in Schiedam, de thuisbasis van de schaapskudde. Zodra het programma bekend is, plaatsen we deze op de site en facebook, dus houd deze in de gaten. In 2019 was het een knus en gezellig feest. Hieronder leest u hier meer over.
=> Alle activiteiten...

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina