Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Activiteiten in Midden-Delfland
16 februari, tijd: 13:30, plaats: Sporthal De Hofstede, Hofsingel 93, 3155AL Maasland - Midden-Delfland Halve Marathon. Thof uit Maasland en De Hardloper uit Schipluiden organiseren wederom de Midden Delfland Halve Marathon en 10 km. De start en finish is in Maasland in "s Herenstraat (bij Museum De Schilpen) en kleedruimte is in sporthal De Hofstede. Parkeren op aanwijzing van de verkeersregelaars.
1 maart, tijd: 10:00-11:30, plaats: Abtswoudse Bos, Delft - Mindful Walk/Run (kennismakings)clinic. Mindful Walk is een combinatie van mindfulness, ademhalingsoefeningen en wandelen met als resultaat minder stress en meer energie! Wil je liever hardlopen i.p.v. wandelen dan kan dat ook. Benieuwd of het iets voor jou is? Of gewoon zin in een leuke actieve en ontspannen ochtend? Je bent van harte welkom om mee te doen. Kunnen we meteen kennis maken! Meer informatie en aanmelden: https://www.mindfulbeweegt.nl/data-en-locatie. Vragen? Stel ze gerust: info@mindfulbeweegt.nl. Wel interesse, maar past het niet in je agenda? Neem gerust contact met mij op, dan kijken we samen of we een geschikt moment kunnen vinden.
8 maart, tijd: 15:30-17:00, plaats: Sportpark Keenenburg, Schipluiden - Mindful Walk start 5-weekse cursus. Mindful Walk is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE! De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten verspreid over 5 weken. Iedere bijeenkomst heeft z"n eigen thema. Zin om weer of meer in beweging te zijn? Wil je loskomen uit je hoofd en meer leven vanuit je hart? Zin om vaker buiten te zijn? Wil je meer energie overhouden? Zin om echt ontspannen te zijn? Wil je met meer aandacht leven? Zin in een moment voor jezelf? Wil je met meer plezier bewegen? Dan is de Mindful Walk cursus misschien wel iets voor jou! Zonder prestatiedruk in een klein groepje werken aan je conditie, ontspanning en focus? Kom dan meedoen! Loop je met me mee? Ik kijk er naar uit! Wel interesse maar past het niet in je agenda? Op https://www.mindfulbeweegt.nl/data-en-locatie vind je het huidige aanbod. Of neem contact met mij op via info@mindfulbeweegt.nl, dan zoeken we samen naar een geschikt moment (en locatie).
8 maart, tijd: 10:00-11:30, plaats: Parkeerterrein zwembad Kerkpolder, Delft - Mindful Run start 5-weekse cursus. Mindful Run is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE! De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten verspreid over 5 weken. Iedere bijeenkomst heeft z"n eigen thema. Zin om weer of meer in beweging te zijn? Wil je loskomen uit je hoofd en meer leven vanuit je hart? Zin om vaker buiten te zijn? Wil je meer energie overhouden? Zin om echt ontspannen te zijn? Wil je met meer aandacht leven? Zin in een moment voor jezelf? Wil je met meer plezier sporten? Dan is de Mindful Run cursus misschien wel iets voor jou! Zonder prestatiedruk in een klein groepje werken aan je conditie, ontspanning en focus? Kom dan meedoen! Loop je met me mee? Ik kijk er naar uit! Wel interesse maar past het niet in je agenda? Op https://www.mindfulbeweegt.nl/data-en-locatie vind je het huidige aanbod. Of neem contact met mij op via info@mindfulbeweegt.nl, dan zoeken we samen naar een geschikt moment (en locatie).
13 maart, tijd: 10:00-11:30, plaats: Parkeerterrein zwembad Kerkpolder, Delft - Mindful Walk start 5-weekse cursus. Mindful Walk is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE! De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten verspreid over 5 weken. Iedere bijeenkomst heeft z"n eigen thema. Zin om weer of meer in beweging te zijn? Wil je loskomen uit je hoofd en meer leven vanuit je hart? Zin om vaker buiten te zijn? Wil je meer energie overhouden? Zin om echt ontspannen te zijn? Wil je met meer aandacht leven? Zin in een moment voor jezelf? Wil je met meer plezier bewegen? Dan is de Mindful Walk cursus misschien wel iets voor jou! Zonder prestatiedruk in een klein groepje werken aan je conditie, ontspanning en focus? Kom dan meedoen! Loop je met me mee? Ik kijk er naar uit! Wel interesse maar past het niet in je agenda? Op https://www.mindfulbeweegt.nl/data-en-locatie vind je het huidige aanbod. Of neem contact met mij op via info@mindfulbeweegt.nl, dan zoeken we samen naar een geschikt moment (en locatie).
14 maart, tijd: 20:15, plaats: Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Schiedamseweg 51, 3134 BD Vlaardingen - Stadsgehoorzaal Vlaardingen - Nienke Plas Van de hak op de tak. Vlogger, presentatrice, cabaretier, stand up comedian en entertainer Nienke Plas gaat (voor het eerst) het theater in! Om al die kijkers die haar zo massaal online omarmden te bedanken. Vanaf het podium. Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen?
21 maart, tijd: 20:15, plaats: Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Schiedamseweg 51, 3134 BD Vlaardingen - Stadsgehoorzaal Vlaardingen - OG3NE Sweet Harmony Tour. De dames van OG3NE keren terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee "Three Times a Lady" wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang.
25 maart, tijd: 19:30-21:30, plaats: 't Manneke, Leeweg 33, 2651 CL Berkel & Rodenrijs Pijnacker - MDV-stadsbijeenkomst Oostland. De Midden-Delfland Vereniging komt naar je toe!. Voor de eerste stadsbijeenkomst in 2020 trekt de vereniging "naar de Oost". Leden en belangstellenden uit Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp e.o. maar ook andere geinteresseerden zijn van harte welkom voor een gezellige en tegelijk informatieve avond in de voormalige boerderij "t Manneke (Leeweg 33, Berkel & Rodenrijs). Voorzitter Koos Karssen verzorgt de aftrap. Gastsprekers komen van Natuur- en Vogelwacht Rotta en Natuurmonumenten. De toegang is gratis, de vereniging trakteert! Zien we u/jullie woensdagavond 25 maart? Laat dat dan a.u.b even weten aan Lisa van Uffelen, via lisa@middendelflandvereniging.nl,of 06-42105407 (maaandag en woensdag)
=> Alle activiteiten...

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina